Kies een partner
die bij je past

Mens en Relatie voor de man die op zoek is naar een man

Man zoekt man. Ben je een man en zoek je een leuke man om een vaste relatie mee aan te gaan? Dan ben je bij Mens & Relatie aan het juiste adres. Mens & Relatie bemiddelt al meer dan 30 jaar bij het vinden van een relatie. Zowel in hetero relaties als in homo relaties.

Met behulp van datingsites en dating-apps is het lastig een leuke man tegen te komen die op zoek is naar een serieuze relatie. Dating voor mannen kan soms een echt doolhof zijn. En dan is het altijd maar afwachten of het achteraf de moeite waard was om een afspraak met elkaar te maken. Hier helpt Mens & Relatie mee. Omdat wij ons inzetten voor mensen die een duurzame relatie zoeken, gaan wij anders te werk dan een reguliere datingsite of datingbureau. Wij zijn meer dan een gay datingsite, wij gaan voor je op zoek naar een partner voor de lange termijn.

Persoonlijke benadering

We zijn gespecialiseerd in het samenbrengen van mannen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Om dit doel te bereiken maken wij uitgebreid persoonlijk kennis met alle mannen die zich bij ons inschrijven. Je hebt voorafgaand aan onze zoektocht een persoonijk gesprek met één van onze consulenten; de consulent die bij jou in de regio woont. In dit gesprek praten we over jou voorkeuren, wat jouw dating geschiedenis is, en wat je zoekt in een man. Op basis hiervan maakt de consulent een profielschets en gaat op zoek naar een leuke date die net als jij op zoek is naar een vaste relatie. Een man waarvan wij denken dat hij bij jou past!

Mens & Relatie werkt met consulenten die ruime ervaring hebben met relatiebemiddeling. Jouw pesrsooniijke consulent werkt samen met zijn/haar collega’s uit de omliggende regio’s, met onze relatiepsycholoog en met een enthousiast kantoorteam. Hierdoor heb jeu zowel de voordelen van een groot landelijk bureau als de voordelen van het persoonlijke contact met je eigen consulent. De profielen van de mannen die bij ons ingeschreven staan worden handmatig samengesteld, wij maken met al onze klanten persoonlijk kennis.

werkwijze ‘man zoekt man’

Onze consulenten zoeken in eerste instantie binnen de regio waar je woont. Zodra wij een leuke gay single man voor je hebben gevonden, zorgen wij ervoor dat je in contact komt met deze man. Samen maakt je een afspraak, om te kijken of het klikt.
Mocht jouw persoonlijke relatieconsulent niet de perfecte man voor je kunnen vinden in de omgeving van jouw voorkeur, dan gaan wij met jouw toestemming, kijken in aangrenzende regio’s.

Met een nationaal netwerk aan vrijgezelle mannen weten we zeker dat we ook voor jou een hele leuke partner kunnen vinden. Wij willen dus graag voor jou aan de slag. Binnen een jaar tijd heeft ruim 75% van onze cliënten een serieuze partner gevonden!

Val je op mannen?

Val je op mannen en ben je op zoek naar een nieuwe partner? Al jarenlang helpen wij mensen aan serieuze en duurzame relaties voor de lange termijn. Neem vrijblijvend contact op dan kunnen we bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Maak een afspraak

Het vinden van een partner begint bij jou

Met een nationaal netwerk aan vrijgezelle mannen weten we zeker dat we ook voor jou een hele leuke partner kunnen vinden. Wij willen dus graag voor jou aan de slag. Binnen een jaar tijd heeft ruim 75% van onze cliënten een serieuze partner gevonden!